1. sep. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Camilla fra Landmand søger kærlighed: Derfor er jeg med igen

Svend og Camilla
Svend og Camilla
Foto: Anders Brohus/TV 2 og Søren Jul Lamberth
Camilla havde mange overvejelser, før hun sagde ja til at være med i endnu en sæson af "Landmand søger kærlighed".

”Landmand søger kærlighed” er i fuld gang, og hos landmanden Svend er det Camilla og Maryna, der kæmper om landmandens opmærksomhed.

Førstnævnte ved, hvad det handler om, for hun har nemlig været med i programmet før.

- Det er jo en oplevelse at være med. Nu har jeg været med to gange, og der er ikke noget, der er ændret. Det kan anbefales, hvis man søger kærligheden, fortæller Camilla Lundsten Holm, 41, som også var med i 2018, hvor hun var blandt Anders’ udvalgte kvinder.

Veninden tilmeldte Camilla

Alligevel mærker hun dog en forskel, for Camilla har haft nogle andre overvejelser om sin deltagelse denne gang, end hun havde første gang.

- Jeg har nok lært lidt mere denne gang end sidste gang. Første gang var jeg med for spændingens skyld, og den her gang kom jeg med lidt fra sidelinjen, for det var min veninde, der tilmeldte mig. Jeg overvejede, om jeg ville prøve igen, for jeg havde mine betænkeligheder ved det.

- Både det med at jeg skulle være med for anden gang, og hvad folk ville tænke. Og så er Svend heller ikke den type, jeg normalt går efter, og hvis vi fandt sammen, ville der også være lang afstand, siger Camilla, der bor i Kalundborg og har to sønner på otte og 20 år.

Uheldig med mænd

Men hun har bestemt ikke fortrudt, at hun sagde ja til at være med i endnu en omgang af ”Landmand søger kærlighed”, og hun har lært nogle gode mennesker at kende. Svend er nemlig meget anderledes end de mænd, som Camilla tidligere har haft i sit liv.

- Det er lidt mere de rå typer, jeg er gået efter. De kan også have charme og personlighed. Svend er i den helt anden grøft, meget stille og rolig. Det er nok også det, jeg har brug for. Jeg har ikke været heldig førhen, fortæller Camilla.

Stadig kontakt med Svend og Maryna

Optagelserne sluttede tidligere på sommeren, og hun har i dag en god relation til Svend og konkurrenten Maryna.

- Vi har det alle tre godt sammen, og vi har alle kontakt til hinanden. Det har vi besluttet os for også at have fremadrettet. Hvad der så sker videre i programmet, kan jeg ikke svare på.

Om Svend finder kærligheden med Maryna eller Camilla kan man følge med i hver tirsdag i ”Landmand søger kærlighed” på TV 2.

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Læs mere om: