27. maj. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Carina fra Landmand søger kærlighed: Derfor holdt det ikke

Carina Sørensen og Morten Larsen i Portugal. 
Carina Sørensen og Morten Larsen i Portugal.
Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
Romantikken blomstrede i Portugal mellem Morten Larsen og Carina Sørensen. Men gnisten mellem de to holdt ikke, da hun pakkede kufferten og rejste tilbage til Danmark.

Carina Sørensen og Morten Larsen kyssede, krammede og dansede under stjernerne på den romantiske weekend i Portugal. Men gnisten mellem de to holdt ikke, da hun tog tilbage til Danmark.

Svært at lukke en mand ind

Morten Larsen tog dog alligevel turen til Danmark, for at besøge Carina og hendes søn på halvandet år i Næstved. Men kemien var bare ikke den samme.

- Jeg har efterfølgende haft svært ved at sætte ord på, hvad der skete, fortæller Carina til BILLED-BLADET, som var så uheldig at sønnen blev syg op til landmandens besøg.

- Jeg følte lidt, at han manglede forståelse for min søns sygdom. Og så bunder det nok også i, at jeg havde svært ved at lukke en ny mand ind i vores liv. Jeg kan godt være lidt ked af, at jeg nok selv har ødelagt det.

Har ikke fundet kærligheden

Kontakten mellem Carina og Morten er i dag sparsom, men hun har kun søde ord at sige om landmanden. Det er dog ikke fordi socialpædagogen mangler tilbud. For beskederne tikker ind på telefonen.

- Der er en del, som har skrevet til mig. Og det kan godt være svært at være i, fordi folk har set mig på TV, fortæller Carina, som endnu ikke har fundet kærligheden.

Læs mere om: