Carina fra Landmand søger kærlighed: Sådan var det bag kameraerne

Morten Larsen og Carina Sørensen. 

Morten Larsen og Carina Sørensen. 

Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
Morten Larsen og Carina Sørensen fik kysset i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Og der var også romantik i luften, når kameraerne var slukket.

Kys, knus og romantik. Kærligheden spirede så småt i Portugal mellem Carina Sørensen og Morten Larsen, som var på en romantisk weekend i Portugal. Og de to havde også en dag sammen uden kameraer i nakken, inden de pakkede kufferterne og drog afsted på weekend.

- Det var så rart. Og det var dejligt afslappende. Vi kunne tage ud og lave nogle ting, og bare gøre hvad vi havde lyst til, fortæller hun.

Svært at date på kamera

Carina skulle dog lige vænne sig til at date en landmand, mens kameraerne sværmede omkring dem.

- Det har været ret svært, smågriner hun over telefonen. For hun følte nemlig, at det hele blev mere afslappet, når kameraerne var slukket. Derfor havde Carina brug for en særlig ting.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Efter weekenden havde han stadig min interesse. Men jeg havde brug for at lære ham at kende uden kameraerne, fortæller hun.

Om kærligheden for alvor kan slå rødder, må du se tirsdag kl. 20.00 på TV 2, når ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt” rammer skærmen.
Få et gensyn med landmændende i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden