1. okt. 2018
Af Karina Didriksen

Carina tilbage i Lykkehjulet: Jeg bliver stadig genkendt

Carina Johannesson.
Carina Johannesson.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Carina Johannesson var i flere år kendt som den smukke bogstavvender i TV 2's succesprogram ”Lykkehjulet”. Nu vender hun tilbage i en fødselsdagsudgave af gameshowet.

Den 1. oktober 1988 vendte Carina Johannesson det første bogstav i ”Lykkehjulet” på TV 2. Seks år senere forlod hun gameshowet, og hun har ikke været på skærmen siden.

Mandag kl. 20 kan danskerne dog få et gensyn med den populære bogstavvender, når hun gæster en ny udgave af ”Lykkehjulet” i forbindelse med TV 2’s runde fødselsdag.

- Det er 30 år siden, og jeg bliver stadig genkendt. Så jeg er glad for, at det er noget, jeg er stolt af at have lavet, og at det er noget, der har givet mig glæde i mit liv, fortæller 50-årige Carina Johannesson til BILLED-BLADET.

Vil altid være 'Kategorina'

Carina Johannesson gik fra at være model til at blive hele Danmarks ”kategorina”, og efter et par år rundede ”Lykkehjulet” over én million seere.

LÆS OGSÅ: Lykkehjulet rammer en million seere

- Jeg bliver aldrig anonym igen. Jeg troede jo, at det bare var et lille gameshow på TV, og når det stoppede, så stoppede det hele. Men det gør det aldrig, og det skal man vide, fortæller hun.

Hun er i dag sælger hos Ole Lynggaard Copenhagen, og hun deler livet med ”Lykkehjulet”-speakeren Dennis Johannesson. Parret giftede sig i 1994 og har datteren Sara på 23. Hun har desuden sønnen Sebastian på 28.

Nostalgisk gensyn

Den nostalgiske udgave af ”Lykkehjulet” kan ses på TV 2 mandag den 1. oktober kl. 20.00. Her medvirker også Michael Meyerheim, Bengt Burg, Keld Heick, Dennis Johannesson og Lasse Roldkjær.

De efterfølgende fem dage sendes ”Lykkehjulet” på TV 2 kl. 18.25 med almindelige danskere blandt quizdeltagerne. Det er med Mikkel Kryger og Stephania Potalivo som værter.

I BILLED-BLADET nr. 40, der udkom torsdag, kan du læse mere om Carina Johannesson og de andre ”Lykkehjulet”-legender.

LÆS OGSÅ: Bengt Burg og Carina bruger en sommer som vagabonder

https://imgix.billedbladet.dk/19881001-080730-pf_22mb.jpg
Foto: TV 2

Læs mere om: