Onsdag, 24. november 2021 — af Karina Didriksen

Caroline og Reece vandt Nybyggerne: Sådan har vi det nu

Caroline og Reece fra "Nybyggerne".
Caroline og Reece fra "Nybyggerne".
Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2
Ægteparret Caroline og Reece fra det grønne hus er både overvældede og chokerede over, at de har vundet ”Nybyggerne 2021”.

Følelserne sad udenpå tøjet, da Caroline og Reece blev kåret som vindere af ”Nybyggerne 2021” i finalen onsdag den 24. november på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Særligt Reece havde svært ved at holde tårerne tilbage, men også Caroline var meget berørt, da de modtog nøglen og skødet til det grønne hus i Sønderborg.

Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

Da BILLED-BLADET talte med parret kort efter finalen, havde de svært ved at forstå, at de netop havde vundet et hus til en værdi af 2,8 millioner kroner.

- Det er helt ufatteligt! Det er som om, vi ikke helt har forstået det endnu. Jeg tror lige, det tager noget tid, lød det fra en berørt Caroline, mens Reece tilføjede:

- Det er overvældende. Jeg kan slet ikke forstå det, det tager nok nogle dage.

Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

Plads til en familie

29-årige Caroline og australske Reece glæder sig til, at de kan flytte fra deres sommerhus i Odder og ind i deres drømmehus i Sønderborg.

- Det betyder så meget for os. Vi ville virkelig gerne vinde, og det er så vildt, at det nu er vores, fortalte en glad Caroline.

- Ja, og det betyder så meget at have et rigtigt hus, hvor vi kan bo og have en familie, og hvor det er stort og nyt, lød det med et smil fra Reece.

Da kameraet slukkede på TV 2, gik Reece og Caroline tilbage til deres hus og blev fejret af Carolines familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden