Fredag, 22. oktober 2010 - af af Helle Skram de Fries og Liz Rørsig

Caroline Wozniacki tog en svingom med Patrik

Patrik og Caroline Wozniacki

Patrik og Caroline Wozniacki

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den danske tennis-stjerne prøvede Vild med dans-dansegulvet af sammen med brormand.

Patrik Wozniacki var så glad for sin tredjeplads i Vild med dans i fredags, at han tog en svingom med sin verdensberømte søster.

- Jeg var så spændt inden showet, og jeg glædede mig sådan til at danse. Det var så skønt, at min familie var med. Caroline sagde til mig inden, at jeg bare skulle nyde det. Hun er god til at bakke mig op og er altid positiv. Jeg er nok lige så ambitiøs, som hun er, lød det fra Patrik, der nød at have familien hjemme igen efter Carolines erobring af førstepladsen på verdensranglisten i tennis.

Caroline havde også kun rosende ord til sin bror.

- Han danser bedre, end jeg havde forventet. Vi er begge konkurrencemennesker, og jeg ved, at Patrik hader at tabe, så han træner hårdt med dansen. Jeg følger ham så godt, jeg kan, og vi holder kontakten på telefon lige meget, hvor jeg er i verden. Han er en meget sød bror at have og en god støtte, sagde Caroline om sin bror i verdensklasse.

Caroline fortalte også at hun var lykkelig for sin egen flotte tennisplacering og glad for også at have tid til at være med i studiet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden