Lørdag, 1. oktober 2022 - af Karina Didriksen

Caspar Phillipson indrømmer: Det her gør mig skrækslagen

Malene Østergaard og Caspar Phillipson.

Malene Østergaard og Caspar Phillipson. 

Foto: Dan Mariegaard
Skuespilleren Caspar Phillipson og partneren Malene Østergaard indtog førstepladsen i program 4 af ”Vild med dans” med tårnhøje karakterer.

Caspar Phillipson tog pusten fra dommerne, da han fremførte en imponerende pasodoble med partneren Malene Østergaard i program 4 af ”Vild med dans”.

Parret fik for tredje uge i træk aftenens førsteplads med en samlet dommerkarakter på 42.

- Det føles helt utroligt dejligt! Det er overraskende og skønt, udbrød en overvældet Caspar Phillipson, da BILLED-BLADET mødte parret efter showet.

Partneren Malene Østergaard måtte knibe sig selv i armen ovenpå deres succes.

- Det overrasker mig hver gang. Hver uge tænker jeg ”er det her godt nok til i dag”. Jeg har overhovedet ikke nogen fornemmelse for, hvor vi kommer til at ligge karaktermæssigt, så det er fantastisk at få den ros, for vi har virkelig knoklet, lød det med et smil fra danseren.

Er helt ude af den

Selv om 51-årige Caspar Phillipson virker til at være totalt cool og afslappet på dansegulvet, så afslører han også en anden og mere usikker side af sig selv. 

- Hvis man spørger mig om mandagen, så er jeg bare så skrækslagen! Jeg tænker altid ”jeg lærer aldrig det her”. Det er jo en helt ny måde at mærke sin krop på, og jeg har været øm mellem ribbenene, fortalte skuespilleren og tilføjede:

- Jeg ved jo godt, at jeg har musik i kroppen, men jeg er helt ude af den om mandagen, selv om vi både træner søndag og mandag. Jeg føler slet ikke, at jeg kan finde ud af det, så det er en meget stejl kurve.

Den stejle dansekurve resulterede i en topplacering med hele tre 9-taller fra dommerne, da Caspar og Malene dansede til titelmelodien fra ”Game of Thrones”.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden