20. maj. 2020
Af Karina Didriksen

Cassia og Charles vandt Sommerdrømme: Se deres søde reaktion

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Ægteparret Cassia og Charles har vundet et skønt sommerhus i TV 2’s ”Sommerdrømme”. Se videoen, hvor parret bliver rørt til tårer.

- Og vinderen er… Cassia og Charles!, lød det onsdag aften i TV 2-programmet ”Sommerdrømme”.

Det blev altså ægteparret Cassia og Charles fra Frederikshavn, som løb med vindertitlen og et sommerhus i Hvide Sande til en værdi af to millioner kroner.

Dermed slog de deres tre konkurrenter, ægteparret Maja og Anders, kæresteparret Laura og Isse og søstrene Josefine og Katrine.

Ovarrasket over at vinde

- Jeg troede ikke, vi vandt, det troede jeg helt ærligt ikke, for vi havde mange gange fået at vide af dommerne, at det var for almindeligt, siger Charles til BILLED-BLADET.

I sidste ende var det 100 beboere fra lokalområdet, som var med til at bestemme, hvem, de syntes, havde bygget det flotteste sommerhus – og det blev Charles og Cassia.

Se den skønne video

Se den søde video øverst i artiklen, hvor ægteparret sætter ord på deres glæde, og hvor brasilianske Cassia bliver rørt til tårer over at have vundet drømmesommerhuset.

I BILLED-BLADET nr. 22, der udkommer torsdag den 28. maj, kan du læse et stort interview med Cassia og Charles og se billeder af sommerhuset.

Læs mere om: