Tirsdag, 15. november 2011 — af af Bent Sennenwaldt

Cecilie Beck: Det faldt jeg for ved Rasmus

Cecilie Beck
Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck.
Foto: Birger Storm
Efter tre års kæresteri giftede Cecilie Beck sig for et år siden med sin kollega på TV 2 Nyhederne, Rasmus Tantholdt, ved et romantisk bryllup i Thailand.

- Jeg faldt først og fremmest for ham, fordi vi grinede enormt meget sammen. Og så fordi han er et af de få mennesker, som kan få mig til at lade være med at tro, at jeg kan klare alting selv. Hvis begrebet soulmates findes, så er vi det virkelig, fortæller Cecilie Beck, 41, nyhedsvært på TV 2, om sin mand og kollega, den 37-årige Rasmus Tantholdt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Tantholdt er manden, som for TV 2 dækker begivenheder i alverdens brændpunkter. Den kendsgerning lever hans kone fint med.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved, at han befinder sig farlige steder i verden, fordi jeg mener, det er sindssygt vigtigt, at det arbejde, han laver, bliver gjort. Det ser også tit farligere ud, end det er, for man kan tage en masse forholdsregler. Der er dog nogle få situationer, hvor jeg ikke bryder mig om det. For eksempel i Libyen med alle snigskytterne, eller når de i glæde skyder op i luften, indrømmer Cecilie Beck i et interview med Alt for Damerne..

- Jeg er heller ikke så glad for det, når han skal køre langt i Afghanistan, for vejsidebomber er noget af det, du ikke kan gardere dig imod. Ellers er jeg ikke så bekymret, for han orienterer mig om alt, hvad han laver, og hvor han er. Hvis han er ude i en lidt spids situation, ringer han til mig med det samme, så jeg ikke skal høre det gennem en redaktionssekretær eller se det på fjernsynet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden