14. nov. 2011
Af af Bent Sennenwaldt

Cecilie Beck om eksmanden: Passionen forsvandt

Cecilie Beck
Cecilie Beck og Carsten Lassen har døtrene Astrid og Frida sammen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Cecilie Beck var gift med Carsten Lassen i 10 år.

Cecilie Beck var kun 23, da hun mødte Carsten Lassen, som hun hurtigt blev gift med og fik to børn med. De var sammen i 10 år, og selv om de blev skilt, er de stadig gode venner og har - i modsætning til mange andre skilsmissepar - ingen problemer med at finde ud af, hvem der har børnene hvornår.

- Carsten og jeg gik fra hinanden, fordi passionen forsvandt, og fordi der var nogle afgørende punkter, hvor vi var forskellige, fortæller den 41-årige Cecilie Beck til Alt for Damerne.

- Jeg kan godt lide at "slås" og komme lidt i infight, og det hader han bare. Vi var så søde, uskyldige og naive. Det var jeg i hvert fald, da jeg fik mit første barn. Jeg havde nok sådan en drøm om, at nu skulle jeg til at være det perfekte menneske. Intet mindre kunne jo gøre det i forhold til de der børn.

- Det var sindssygt svært at blive skilt. Det er jo hele fundamentet, der forsvinder. Jeg ønsker det ikke for min værste fjende. Carsten var jo også min bedste ven, vi er stadigvæk fine venner, og vi er meget fleksible omkring børnene. Fordi jeg selv er skilsmissebarn, havde jeg altid tænkt, at jeg aldrig skulle udsætte mine børn for det. Det skulle jeg så alligevel. Men det kan heller ikke nytte noget at blide børn ind, at livet ikke giver problemer og gør ondt. For så skal jeg love for, de får et chok den dag, man ikke kan beskytte dem længere.

Læs mere om: