31. mar. 2010
Af af Louise Møller

Cecilie Beck om sin skilsmisse: Jeg tilgiver nok aldrig mig selv

Cecilie Beck
Cecilie Beck
Foto: All Over
Cecilie Beck blev for tre år siden skilt fra sine børns far og har lært at leve med det, selvom hun aldrig kommer sig over den pris børnene betaler.

Den 39-årig Praxis-værtinde, Cecilie Beck, kalder sin skilsmisse "sit store spring", en af de største chancer hun har taget her i livet. En kronisk smerte man lærer at leve med, men som aldrig forsvinder. For Cecilie tog beslutningen om skilsmisse et par år. Alligevel slog realiteterne hårdere end forventet.

- Det er en beslutning, der er større, end man tror. Det var den i hvert fald for mig! Det er jo forestillingen om, hvordan livet skal se ud, der bliver splintret. Og jeg var slet ikke klar over, hvor stærkt bundet jeg selv var af forestilligen om, hvad en rigtig kernefamilie er, siger Cecilie til SØNDAG.

I dag danner Cecilie Beck par medTV 2-kollegaen Rasmus Tantholt, som har en søn med Caroline Boserup. Begge har således en skilsmisse bag sig og søger støtte hos hinanden.

- Det første år efter skilsmissen kunne jeg nærmest ikke køre forbi en McDonalds, uden jeg fik kvalme, når jeg så de dér glade familier sidde udenfor. Jeg kunne slet, slet ikke klare det. Men så en dag sagde Rasmus til mig, at det lige så godt kunne være sammenbragte familier, der sad der og spiste.

Cecilie Beck nåede at være gift med sin eksmand i næsten ti år og sammen har de døtrene Astrid og Frida.

- At blive skilt, når man har børn, er lidt ligesom, når nogen dør. Man kan lære at leve med det. Og man kan lære at leve godt og være lykkelig. Men man kommer aldrig helt over det. Jeg tror heller aldrig, jeg kommer til at tilgive mig selv, så længe jeg kan se, at mine børn betaler en pris for det valg, jeg tog, siger Cecilie Beck.

Læs mere om: