Cecilie Frøkjær besøger slotte i nyt TV-program

Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den populære vært er i fuld gang med optagelserne til "Danmarks dejligste slotshoteller".

Efter fire år som vært på "Go’ aften Danmark" får Cecilie Frøkjær i den kommende tid værtsopgaver på forskellige primetime-udsendelser på TV 2 – og det første program er allerede i støbeskeen.

I disse uger er optagelserne af "Danmarks dejligste slotshoteller" nemlig i fuld gang over hele landet, og her er Cecilie med til at fortælle dansk kulturhistorie. Det sker, når hun besøger udvalgte danske slotte med to eksperter, etnologen Julia Lahme og tidligere hoteldirektør Jacob Rais.

- I programmerne fortæller vi de drabelige, spændende, uhyggelige og romantiske historier om de mennesker, der har levet på slottene. Vi ser også på, hvad de steder kan lære os om danmarkshistorien og de tråde, der væver sig fra dengang og helt op til det liv, vi moderne mennesker lever i dag, siger Cecilie Frøkjær i en pressemeddelelse.

 

Sover i himmelsenge

Også af andre grunde holder hun af slots-besøgene:

- Jeg sover i himmelsenge, får serveret herlige middage og dykker ned i fantastiske fortællinger. Jeg tror ikke, jeg kan komme i tanke om én eneste ting, der gør, at man skulle sige nej til denne opgave, siger Cecilie.

Senere på året bliver Frøkjær en af værterne på indsamlingsshowet "Knæk Cancer Live" og på TV 2's årskavalkade, ligesom hun forbereder en programserie, som kommer på skærmen næste år. Cecilie ser frem til de udfordringer, hun har ønsket sig - og nu får - hos TV 2.

- Jeg glæder mig til et nyt og anderledes arbejdsliv og til en række nye TV-oplevelser sammen med danskerne, siger hun.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden