Mandag, 16. oktober 2017 - af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjær: Fælder tårer på TV

Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Cecilie Frøkjær er vært i et nyt TV 2-program, ”Samme tid næste år”, hvor de medvirkende har haft som mål at ændre noget vigtigt i deres liv. De mange rørende øjeblikke undervejs får værten til - for første gang - at fælde tårer for åben skærm.

Cecilie Frøkjær er vært i TV 2-programmet ”Samme tid næste år”, der har premiere den 16. oktober 2017. Her møder hun en række danskere, som har sat sig for at ændre en vigtig brik i deres liv. Efter et år møder Cecilie deltagerne igen for at høre, om målet er nået. Hun har under TV-optagelserne været igennem hele følelsesregistret, for der er mange rørende historier i programmerne. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Inspirerende og bevægende

- Der har været op- og nedture for deltagerne, og det har været meget inspirerende og bevægende at se, hvordan alle har kæmpet, og hvor svært det har været. Jeg har aldrig grædt på TV, men det kommer jeg til her, fortæller TV 2-værten til BILLED-BLADET”. 

- Programmet hylder det princip, som jeg også synes er vigtigt i mit eget liv: Hvis man ønsker at lave om på noget, er man nødt til selv at tage fat, siger Cecilie.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Læs det store interview med Cecilie Frøkjær i BILLED-BLADET på torsdag den 19. oktober 2017.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden