28. aug. 2011
Af af Marianne Singer

Cecilie Frøkjær og Ida Wohlert vil være millionærer

Cecilie Frøkjær og Ida Wohlert
Cecilie Frøkjær og Ida Wohlert
Foto: TV 2
De to værter er gæster i Hans Pilgaards millionærquiz. Du kan se dem kæmpe mandag den 29. august.

De er vant til at være på skærmen dag efter dag med hele Danmark som tilskuere. Men der skulle alligevel lidt tilløb til, før Cecilie Frøkjær fra "Go'aften Danmark" og Ida Wohlert fra "Go'morgen Danmark" sagde ja til at deltage i
"Hvem vil være millionær" på TV 2.

- Cecilie og jeg var godt klar over, at det kunne blive meget pinligt, hvis vi ikke kunne svare på spørgsmålene. Det kan være grænseoverskridende at blotte den uvidenhed, som vi alle har på visse områder, lyder det ærligt fra Ida Wohlert, der dog, ligesom sin kollega, endte med at få en rigtig god oplevelse ud af at være med.

- Det gik lidt bedre end nogenlunde. Der var nogle spørgsmål om matematik, hvor vi kiggede lidt blankt på hinanden, fordi vi begge er meget sproglige, men ellers gik det fint. Jeg er nok lidt mere gambler end Cecilie, så jeg prøvede at presse hende lidt, men hun fik så til gengæld stoppet os i god tid.

Efter at de to kolleger havde vundet penge hjem til Maternity Worldwide, der støtter mor/barn-projekter i Etiopien, kunne de forlade optagelserne i højt humør.

- Vi gik ud for at fejre, at det var gået godt, og synes selv, at vi havde været ret modige.

Programmet bliver sendt den 29. august.

Læs mere om: