25. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal var hele følelsesregistret igennem

Både Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal var hele følelsesregistret igennem lørdag aften.
Både Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal var hele følelsesregistret igennem lørdag aften.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
To af Danmarks mest erfarne TV-værter oplevede en aften ud over det sædvanlige under Knæk Cancer-showet på TV 2. Både Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal blev i løbet af indsamlingsshowet ramt lige i hjertet flere gange.

Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal var på det stærke værtshold til Knæk Cancer-indsamlingsshowet på TV2. Både for Frøkjær og Ankerdal var det en helt særlig aften, der bød på både det ene og det andet.

– Man kommer hele følelsesregistret igennem, sagde Cecilie Frøkjær, da hun holdt en pause midt i Live-optagelserne og fik en snak med pressen. Hun fortalte også, at hun flere gange måtte nive sig selv i hånden for ikke a komme til at græde, når der blev fortalt barske og rørende historier om kræftpatienter og deres behandlingsforløb.

Følelser i studiet

Særligt da Frøkjær interviewede den nu raskmeldte kræftpatient Dorte Berndt og hendes tre børn, der fortalte om et hårdt behandlingsforløb og et unikt familiesammenhold, blev den erfarne TV-profil ramt lige i hjertet.

Følelserne fik også næsten frit løb i studiet, da Dortes idol Rasmus Seebach pludselige gik på scenen og overraskede med en smuk sang.

Bliver selv undersøgt

For Morten Ankerdal var det en speciel aften, fordi han igen tænkte tilbage på sin far Steen Ankerdal, der døde af tarmkræft sidste år.

– Jeg bliver selv undersøgt for tarmproblemer, der ikke er kræft. Og Knæk Cancer-aftenen er i det hele taget en begivenhed, hvor jeg har følelserne uden på tøjet, lød det fra Morten Ankerdal.

Flot resultat

I alt blev der samlet 145.486.640 kroner ind i løbet af hele Knæk Cancer-ugen på TV2, der altså blev rundet flot af med TV-showet lørdag aften i Nordisk Filmstudierne i København.

Læs mere om: