Cecilie Frøkjær stopper på Go' morgen Danmark

Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Den populære TV-vært Cecilie Frøkjær kan ikke forene tilværelsen som alene-mor med de skæve arbejdstider.

Tirsdag, 17. marts 2009 - af Preben Petersen

I tolv år har hele Danmark kunnet stå op sammen med Cecilie Frøkjær, men til efteråret er det slut. TV 2s populære tv-vært ønsker at prøve kræfter med nye opgaver og takker derfor af på "Go' morgen Danmark". Hun forlader dog ikke TV 2, og seerne kan glæde sig til nye tv-oplevelser med Cecilie Frøkjær.

- Jeg er i en situation i mit liv, hvor jeg enten er mor eller morgenvært. Der er som alenemor med to børn og et vækkeur, der ringer kl. 4.15, ikke plads til noget som helst andet, og det hele går op i planlægning, praktik og logistik. Jeg har helt personligt brug for, at jeg ikke hele tiden skal kigge på klokken - og for at kunne gå i seng efter kl. 21.00, siger Cecilie Frøkjær og fortsætter:

- Det har været en vanvittig svær beslutning, for jeg har det stadig smaddersjovt på arbejde. "Go' morgen Danmark" er et fantastisk program, og jeg er så glad for alle mine gode kolleger både på redaktionen og i studiet, som er med til at sejle skibet i havn hver morgen. Men nu ønsker jeg at tænke lidt mere på den private Cecilie og berige mit liv med noget andet. Jeg er glad for, at jeg har nået at opleve programmet træde ind i en ny form og kan konstatere, at "Go' morgen Danmark" nu har flere seere - og de vil være i trygge hænder fremover.

Cecilie Frøkjær stopper på "Go' morgen Danmark" pr. 1. august, men hun fortsætter på TV 2. Hvilke programmer, hun derefter skal stå i spidsen for, er endnu ikke besluttet, fortæller TV 2s programchef:

- Jeg er meget ked af, at jeg ikke har kunnet overtale Cecilie til at blive på "Go' morgen Danmark", men er glad for, at hun har været med til at løbe den nye version af programmet så fint i gang. Cecilie er en institution på dansk tv, og det gode er, at vi har papir på hinanden. Cecilie er ansat på TV 2, og jeg kan godt love, at hun også fremover vil præsentere sin gode journalistik og uovertrufne nærvær i programmer her på TV 2, siger Keld Reinicke.

Cecilie Frøkjærs faste morgenmakker, Morten Resen, fortsætter på programmet og vil fra 1. august tone frem på skærmen i selskab med en ny kollega. Kamilla Walsøe og Anders Breinholt vil fortsat være det andet morgenpar på TV 2.