Søndag, 29. april 2018 - af af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjær tæt på de 50: Tid til at tjekke mig selv

Cecilie Frøkjær.
Cecilie Frøkjær.
Foto: TV 2/Per Arnesen
Den populære TV-vært fylder 50 i maj 2018 - og hun er klar til at foretage et livstjek.

Om kort tid runder Cecilie Frøkjær et af de skarpere hjørner. Hun fylder 50 - og det har givet TV-værten anledning til at par ovevejelser. Både når det gælder det fysiske og det mentale.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den store pakke hos lægen

– Det er tre år siden, at jeg blev tvunget af min spinning-cykel på grund af mit haleben, og jeg har lige fået en blokade, så jeg håber, at jeg kan komme i gang igen på min cross-trainer, som jeg ellers har brugt. Indtil da går jeg lange ture, men får desværre ikke pulsen nok op, og den motionsform savner jeg. Når jeg fylder 50 år, har jeg tænkt mig, at jeg skal have den store pakke for mine skattepenge hos lægen. Hun kan sætte hele dagen af, så jeg kan blive gennemgået fra top til tå, så jeg véd, om jeg er totalt klar til at tage hovedspring ind i 50’erne. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Sænker skuldrene lidt

– Jeg tjekker løbende, om jeg er dér, hvor jeg gerne vil være. I løbet af fyrrene begyndte jeg at tænke på, at jeg ikke har uendelig tid på jorden. Hvis nu livet var slut i morgen, har jeg så nået det, jeg ville? Jeg prøver at leve et liv, hvor jeg kan svare ja, men det kræver, at man justerer indimellem. Det har jeg gjort ved mit arbejdsliv, da jeg blev selvstændig og kan tilrettelægge min tid. Det kan jeg godt lide. Med alderen sænker man skuldrene lidt, for man har været igennem alle de faser, hvor man skulle gøre en hel masse. Nu er det godt bare at sidde lidt. Man får en overbærenhed over for sig selv. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden