Cecilie Hother: Drømmen er gået i opfyldelse

Cecilie Hother

Cecilie Hother

Foto: HANNE JUUL/BILLED-BLADET
TV 2-værten har længe drømt om at kunne kombinere sine to største passioner, jobbet og rejserne, og nu lykkedes det endelig i det nye program ”Mit luksushus”.

I TV 2 Fri-programmet ”Mit luksushus”, der har premiere tirsdag, har Cecilie Hother været på besøg hos danskere, som har bygget deres drømmebolig. De i alt fire udsendelser bringer hende rundt i Danmark, Marbella i Spanien, Brasilien, Mallorca og Piemonte i Italien. 

- Som noget helt ekstraordinært er jeg blevet lukket ind i forskellige danskeres luksushuse. Det har været meget inspirerende og et helt særligt møde med de unikke mennesker, som har haft en vision om at bygge drømmeboligen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- De har et nærvær, en passion og en kærlighed til familien, som afspejler sig i de projekter, de laver. Det har været helt fantastisk, fortæller Cecilie til BILLED-BLADET.

Cecilie Hother skal bygge nyt hus

Cecilie boede i de forskellige huse og blev også mødt af udfordringer, såsom at cykle i junglen i Brasilien. Men foruden en masse indtryk fik hun en hel del inspiration til boligindretning og byggestil med i bagagen. 

- Ja, jeg er selv ved at bygge hus og har fået gode idéer med hjem, siger TV-værten med et smil.

I det første program møder Cecilie entreprenøren Gregers Graae, der ejer huse mange forskellige steder i verden. Cecilie er blevet inviteret indenfor i tre af dem.

Det første på Frederiksberg, det andet på den spanske sydkyst i det eksklusive Marbella og det tredje i Sakskøbing. Gregers fortæller om historien bag husene og også om sit liv og sine drømme for fremtiden for både sig selv og sin familie.

Programmet har premiere den 22. maj kl. 21.30 på TV 2 Fri. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden