20. mar. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Cecilie Hother efter tragisk tab: Nu sætter hun ord på sorgen

Cecilie Hother og Thomas
Cecilie Hother og Thomas Honoré.
Arkivfoto: Krestine Havemann
TV 2-værten Cecilie Hother er i dyb sorg, efter at hun og kæresten har mistet deres ufødte barn. Men på trods af smerten, så er der liv og kærlighed, skriver vejrværten nu på sin Instagram.

Vejrværten Cecilie Hother og kæresten Thomas Honoré er i dyb sorg efter, at de lørdag den 2. marts mistede deres ufødte søn.

Cecilie Hother delte den ubeskrivelige sorg på sin blog, og kort efter strømmede det ind med kærlige tanker og varme hilsner til parret fra både følgere og kollegaer.

Cecilie Hother arbejder med sorgen

Værten har sat nogle ord på den svære tid på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

- “Okay mor?” Spørger Ellinor. Og nej, jeg er ikke ok. Jeg er ked af det, knækket, vred, frustreret, ulykkelig og rummer 1000 andre følelser, som jeg ikke engang kan sætte ord på endnu. Der er blevet sagt og skrevet mange ord om den smerte og sorg det er at miste et barn, og for os en lille søn. Jeg tænker, at mange af ordene er sande, men ingen totalt rammende.

- Vi føler vel alle den umenneskelige sorg og tab forskelligt og individuelt. Jeg tænker, at min ven er tiden. Og at jeg gennem tid, terapi, sorggrupper og kærlighed kan integrere netop sorgen, savnet og tabene mit liv.

Uendeligt meget kærlighed

Værten beskriver dog endvidere hvordan der stadig er liv og kærlighed. Uendeligt meget kærlighed. Parrets fælles datter Ellinor skaber en masse glæde i hverdagen for familien.

- Det første skridt er, når Ellinor siger: “Holde min hånd mor, det rart” og det er det! Det er mere end rart. Det er kærlighed i sin reneste form. Og jeg slipper først hendes hånd, når hun slipper og så tumler vi og leger “farlig Tiger” og griner. For på trods af smerten, så er der liv og kærlighed,- så uendeligt meget kærlighed. Lige nu tager jeg én time af gangen.

Læs mere om: