Torsdag, 11. juli 2019 — af Lisbeth Grube

Cecilie Hother er flyttet ind i sit nye hus

Cecilie Hother
Foto: Hanne Juul
- Det er en ny start, siger TV-værten Cecilie Hother, som sammen med familien er flyttet ind i deres nybyggede drømmehus.

Knap halvandet år efter at Cecilie Hother fortalte, at hun og kæresten Thomas Honoré havde fundet en grund i Nordsjælland, hvor de ville bygge deres drømmehus, er projektet fuldført. Familien er nu flyttet ind i deres nye hjem.

- Det er store flyttedag og alt er kaos med flyttekasser, men vi er meget glade, siger Cecilie onsdag til BILLED-BLADET, som har fået lov til at vise dette Instagram-foto.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Thomas har fået solgt sit hus, og jeg har fået solgt min lejlighed, så det er rigtig dejligt. Vi glæder os til at skulle bo i vores nye hjem. Det hele er stadig ret uvirkeligt, og for mit vedkommende er det mit første hus nogensinde, jeg ejer, så det er en ret vild ting, fortæller Cecilie.

Et nyt kapitel

Hun og Thomas er forældre til Ellinor, som fylder tre år torsdag, mens Thomas også er far til to store sønner. Og nu har familien altså fået en ny base.

- Det er en ny start. Som at tage hul på et nyt kapitel, hvilket der ikke er nogen tvivl om, at vi har behov for, med alt hvad der er sket, fortæller Cecilie, som til sin store sorg mistede sin ufødte søn for fire måneder siden.

Lille Ellinor tackler flytningen med højt humør.

Ellinors nye værelse

- Hun har været med i hele processen, og da hun så kom ind i sit nye værelse, sagde hun "Næææh". Det har nok noget at gøre med, at væggen er lilla!, ler Cecilie.

- Allerede nu tumler hun rundt, og alle flyttemændene har været med nede for at se hendes værelse, så alt er, som det skal være, fortæller TV-værten, der glæder sig til at indrette det nye hjem.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Ikke alt er færdigt. Vi skal bl.a. have sat solceller op, og køleskabet mangler at komme, men det er i bund og grund bare detaljer!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden