12. mar. 2016
Af Dorte Quist

Cecilie Hother glad: Nu strammer mit tøj

Cecilie Hother.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Se den efterhånden store mave på den gravide TV2-vært Cecilie Hother, der kom til premiere på den populære Kong Fu Panda 3 i Imperial biografen med to nevøer.

- Uhh, hvor langt er jeg henne? Jeg tror, jeg er i 6. måned. Jeg er ikke så god til at huske de tal.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

TV2-værten Cecilie Hother var smukt gravid i en lysebrun ruskind-jakke, der strammede godt over hendes mave ved morgenpremieren lørdag på den populære "Kung Fu Panda 3" i Imperial Biografen i København.

For en stund var Cecilie Hother stjerne-fasteren, som hun selv sagde, fordi hun havde inviteret to spændte nevøer, Holger og Anton, med i biografen for at se den charmerende panda Po.

- Jeg har det heldigvis fantastisk. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet større. Men endnu kan godt passe mit almindelige tøj. Men det er kun kort tid endnu, kan jeg mærke, fortalte Cecilie Hother, der venter sit første barn med kæresten Thomas Gregers Honoré, som hun har dannet par med i halvandet år.

Imperial Biografen var proppet med børn i alle aldre til premieren på "Kung Fu Panda 3", og før filmen gik i gang oplevede de et spetakulært show med dansere fra Pivot Dansekompagni og koreograferet af Mette og Jesper Just Kryger.

Cecilie Hother.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Læs mere om: