Cecilie Hother græd af glæde: Derfor blev hun så rørt

Cecilie Hother.

Cecilie Hother.

Foto: Hanne Juul.
Tv-værten Cecilie Hother har købt et helt særligt maleri, hvor hele hendes familie er malet på.

Det var et rørende øjeblik for Cecilie Hother, da hun endelig så det maleri, som hun købte for nogle år siden til et velgørenhedsarrangement for Børnecancerfonden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Billedet skulle males af kunstneren Per Hillo, og Cecilie Hother og hendes mand, Thomas Honoré, måtte selv bestemme motivet. Parret ventede med at få det malet, indtil de flyttede ind i deres nye hus.

- Han fik ret frie hænder, og vi har ikke set noget af billedet før i går. Men i går så vi billedet - og jeg græd! Af glæde for på billedet havde Per bl.a. malet hele vores familie og lille Karl i himlen som den smukkeste engel, skriver Cecilie Hother i et opslag på Instagram.

Følelserne væltede frem

BILLED-BLADET har fået lov at dele Instagram-opslaget, hvor Cecilie Hother har lagt en række billeder op af det store og smukke maleri, som berørte hende dybt. 

- Jeg kunne slet ikke styre det, der kom så mange tårer. 1000 følelser væltede frem, sorg, glæde, stolthed, taknemmelighed, varme, kærlighed, skrøbelighed og mange flere følelser, som endnu ikke er defineret. Og det var faktisk dejligt. Nu skal vi bare det op og hænge, skriver tv-værten på Instagram. 

Hun mistede i 2019 sin ufødte søn Karl, da hun var 26 uger henne i graviditeten. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden