30. jul. 2015
Af Juliane Olsen

Cecilie Hother: Jeg har mødt utroligt mange dejlige danskere

Cecilie Hother
TV 2 Fri-værten Cecilie Hother har mødt mange søde danskere på sin vej under sin udfordring, hvor hun skulle besøge fem danske øer på fem dage.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
TV 2 Fri-værten Cecilie Hother har gennemført den udfordring, Peter Tanev har givet hende om at besøge fem danske øer på fem dage uden penge, skiftetøj eller mobiltelefon.

Den 36-årige TV 2 Fri-vært Cecilie Hother var temmelig nervøs forud for sin udfordring i sidste uge, hvor hun skulle besøge en ny dansk ø hver dag og samtidig nå på skærmen klokken 18:25.

I sig selv udfordrende nok men Cecilie Hother havde så heller ikke hverken penge, mobiltelefon eller skiftetøj med sig, og måtte derfor sætte sin lid til danskernes hjælp.

Kunne hun ikke gennemføre, måtte hun en tur i havnen, men heldigvis klarede Cecilie Hother sig så godt, at det kun skete en ud af de fem dage.

LÆS MERE: Cecilie Hother har ondt i maven af nervøsitet

Cecilie Hother har været på eventyr

- Det blev en uge, hvor jeg mødte så utrolig mange dejlige danskere, og jeg var til lands og til vands og i luften. Et kæmpe eventyr!, skriver Cecilie Hother på sin blog.

De dage, hvor Cecilie Hother ikke var en tur i baljen, var det Peter Tanev, der måtte tage det kolde gys fuldt påklædt, men de to TV-værten afsluttede dog ugen med begge at hoppe i.

Læs mere om: