Søndag, 29. maj 2016 - af John Lautrup

Cecilie Hother: Min datter må godt blive racerkører

Cecilie Hother

Cecilie Hother.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Cecilie Hother er til Formel 1-løb i Monaco med sin kæreste, Thomas Gregers Honore, og deres kommende datter, der åbenbart nyder racerløb inde fra mors mave.

Cecilie Hother er ikke i tvivl!

- Det bliver en lille racerkører. Hun er i hvert fald mest rolig, når motorerne larmer, ler TV2 FRI-værten og tager sig til sin efterhånden enorme mave.

Hun har sammen med sin kæreste og vordende far, Thomas Gregers Honore, opholdt sig i Monaco siden fredag for at opleve fyrstedømmets traditionsrige Formel 1 Grand Prix.

- Vi er begge store fans. Thomas har været det i årevis, og jeg har også længe fulgt Formel 1 med interesse. Men det er selvfølgelig ekstra fedt, når vi har Kevin Magnussen med, siger Cecilie Hother, der ser løbet sammen med en lille dansker-koloni i en lejlighed lige ud for målstregen. Fra altanen har de hængt et stort banner med "GO KEVIN".

Cecilie Hother ville såmænd ikke have noget imod, at hendes førstefødte en gang kørte i Kevin Magnussens hjulspor.

- Nej, overhovedet ikke. Det må hun gerne, men jeg ville nok få nogle søvnløse nætter, smiler hun.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Cecilie Hother, 37 år, lider af hormonsygdommen PCO og havde ikke regnet med, at det skulle gå så let med at blive gravid, som det gjorde. Og graviditeten har heller ikke voldt hende kvaler.

- Det er gået helt vanvittigt godt, så jeg bliver helt bange for at jinxe noget ved at fortælle om det.., 7,9,13. Vi glæder os bare så meget, siger hun.

Cecilie har sin sidste udsendelse næste lørdag, hvorefter hun går på barsel. Terminen er sidst i juni.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden