15. dec. 2017
Af Liz Rørsig

Cecilie Hother på juleindkøb i New York med datteren

Cecilie Hother
Cecilie Hother og lille Ellinor
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
TV 2-værten Cecilie Hother elsker at rejse og har taget datteren Ellinor med på en tøsetur til New York.

Cecilie Hother og datteren Ellinor er rejst til New York, hvor de skal nyde storbyen i en uges tid.

- At rejse er min største passion, og da jeg havde et rejsegavekort, som var ved at udløbe, greb jeg muligheden for at tage til New York. Thomas (Cecilies kæreste, red) er også i USA i denne uge, og han mødes med os i weekenden, hvorefter vi tager sammen hjem, fortæller Cecilie til BILLED-BLADET. Det går meget fint med at rejse med lille Ellinor på snart halvandet år.

Cecilie Hother-baby i godt humør

- Hun har et højt energiniveau, så hun falder ikke i søvn i flyveren for eksempel. Det gode er, at vi på kort tid lærer utrolig mange mennesker at kende, for det sørger Ellinor for. Og heldigvis er hun oftest i godt humør, siger TV 2-værten med et smil. Mor og datter går hyggelige ture i storbyen, og Cecilie har også fået købt julegaver.

- Jeg er så heldig, at jeg har været her før, så jeg har ikke tusind ting, jeg skal nå. Vi går bare rundt og mærker stemningen, og det er skønt, siger Cecilie.

Se herunder fotoet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe fra Cecilies Instagram-profil. Man kan også læse mere om turen på hendes blog i de kommende dage.

Læs mere om: