19. aug. 2014
Af John Lautrup

Cecilie Hother skal overleve fire dage alene i en skov

Cecilie Hother
Cecilie Hother
Foto: Jeppe Michael Jensen
Cecilie Hother fra TV 2s Frihuset har taget imod en udfordring fra sin værtskollega, Peter Tanev. Hun skal overleve fire dage i en skov – alene og uden hjælpemidler.

Cecilie Hother har det forhåbentligt godt i sit eget selskab. For andet selskab får TV 2-værten fra Frihuset ikke i fire dage i en dansk skov, efter at hun har indgået et væddemål med værtskollega Peter Tanev.

Han tror ikke, hun kan overleve i naturen, mutters alene og uden andre hjælpemidler end en bivuak.

- Jeg er faktisk en drengepige og er aldrig gået af vejen for en udfordring! Jeg elsker jo at udfordre mig selv, så det bliver et spændende lille eventyr, siger Cecilie Hother.

I fire dage skal Cecilie opholde sig alene i en dansk skov - fra mandag den 1. september til torsdag den 4. september - kun udstyret med sine overlevelsesevner og fire ubemandede overvågningskameraer, der filmer hende 24 timer i døgnet, så alle kan følge med i, at hun ikke snyder undervejs.

GALLERI: Cecilie Hother

Følg med på Facebook

- Det er mit eneste vindue til verden, mens jeg opholder mig i skoven, og man vil kunne følge med hele tiden, lige på nær når jeg skal på det lille hus – eller hul – for lidt privatliv skal man jo have, siger Cecilie Hother, der kan følges på fri.tv2.dk og på TV 2 FRI's Facebookside, hvor der bliver mulighed for at se små videoer fra Cecilie, og hvor seerne allerede nu kan sætte deres egne personlige aftryk på Cecilies udfordring, for TV 2 FRI vil gerne have, at seerne giver deres bud på, hvad vinderen af væddemålet kan se frem til at få af taberen.

- Jeg er spændt på, hvad seerne finder på. Skal taberen hoppe nøgen i fjorden eller blot byde vinderen på en middag? Jeg er jo overbevist om, at jeg nok skal vinde, så det bliver selvfølgelig dejligt bare at vinde håneretten over min mandlige kollega, som mener, at jeg ikke kan gennemføre de fire dage i skoven, siger Cecilie med et glimt i øjet.

Er i gang med at forberede sig

Allerede nu får Cecilie Hother løbende besøg i Frihuset af Anders Møller, der kommer fra en karriere i Forsvaret og nu driver virksomheden ”Patruljen”. Anders vil lære Cecilie de færdigheder, der skal til for at overleve alene i en dansk skov. Anders kigger forbi Frihuset hver dag frem til torsdag 28. august, inden hun bliver sat ud i en skov den 1. september.

- Jeg tror selvfølgelig på, at jeg kan gøre hende klar til fire døgn alene i skoven, men jeg kan godt have min tvivl om, om hun kan stå det igennem. Man skal huske på, at hun hverken har mad, liggeunderlag, sovepose eller telt, så hun har ikke noget, der kan skærme for vind og vejr ud over, hvad hun selv kan bygge, siger Anders Møller.

Læs mere om: