Cecilie Hother smider tøjet i naturistlejr

Foto: AOP
TV 2 Fri-værten overskred sine egne grænser, da hun forsøgte sig som naturist på Solbakken Naturistcamping.

Cecilie Hother lever så sandelig op til at være på TV 2 Fri.

Hun smider nemlig tøjet og rapporterer i Eva-kostume om hvordan det er at være naturist.

Ideen til indslaget opstod, da Cecilie Hother læste, hvor stor tilstrømningen havde været til danske naturistlejre i Danmark i år.

- Jeg foreslog redaktionen, om ikke vi skulle se nærmere på emnet, og det synes de var en god ide. Jeg var nysgerrig, og jeg havde nogle fordomme, jeg gerne ville have afprøvet, siger Cecilie Hother til TV2.

Cecilie Hother ville lære mere om kulturen, der hersker blandt naturisterne, hvilke regler der gælder, og hvad forskellen er på en nudist og en naturist.

- Ligesom at der findes gængse samfundsregler, så har naturister også en bestemt kultur og visse regler. For eksempel er en naturist kun nøgen, når solen skinner, hvor en nudist også er nøgen, når det er koldt.

Et håndklæde med lommer

- Når det er varmt, går naturister ikke med bikini eller tøj, men hvis du har menstruation, kan du dække dig med et mindre tørklæde.

Da man af gode grunde ikke har lommer i bukserne, så har naturister et lille håndklæde med lommer til nøgler og andre ting, fortæller Cecilie Hother.

Cecilie Hother føler ikke hun er blufærdig, men indrømmer, at hun aldrig rigtig fandt ro med at rende rundt og blive filmet nøgen, imens hun skulle stille spørgsmål.

- Jeg nåede ikke rigtig at finde fred med det, men der er ingen tvivl om, at de mennesker jeg talte med, de har det rigtig godt med deres livsstil. En af dem jeg talte med, fortalte da også, at det havde været ubehageligt for hende de første par gange.

- Jeg vil ikke sige, at jeg synes det var ubehageligt, men det var meget grænseoverskridende, fortæller Cecilie Hother.

Cecilie Hothers besøg på Solbakken Naturistcamping kan ses på Frihusets hjemmeside - klik her og se et klip fra besøget

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden