Cecilie Hother vender tilbage til TV 2 Vejret

Cecilie Hother

Cecilie Hother

Foto: TV 2
TV 2 Vejret får Cecilie Hother som sommervikar. Hun glæder sig til igen at kunne snakke om vind og vejr på sin gamle arbejdsplads.

Cecilie Hother bliver sommervikar på TV 2 Vejret og har den første vagt i dag - tirsdag den 13. jun 2017. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Holder meget af vejret

- Jeg har altid holdt meget af TV 2 Vejret, og kærligheden er ikke blevet mindre, så jeg glæder mig, siger Cecilie til BILLED-BLADET. 

- Det er dejligt at arbejde med noget, som ligger mange mennesker på sinde. Jeg kan godt lide det danske sommervejr, men vejret må gerne være ekstremt, som når det rigtig  blæser eller regner, fortæller Cecilie.  

 

Rundt i landet

 Sommervikariatet betyder, at hun både skal være i vejrstudiet og rundt i landet med vejrbilen. 

- Jeg har netop været på TV-optagelser i Bøllemosen til et indslag om kødædende planter. Det har været sjovt og resultatet kan ses klokken 17.55 i dag. 

Cecilie kan også opleves på TV 2 Fri den 24. juni i ”Fri’s store havedag”, hvor hun er vært sammen med Ellen Nybo. Programmet vises i forbindelse med Haveselskabets ”Cph Garden 2017” i Valby Parken. Cecilie har desuden været til optagelser på Ærø til et andet TV 2 Fri-program, nemlig ”Hotelkampen”. Og når TV-værten selv får ferie, skal vejret nydes på Mallorca med familien. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden