Onsdag, 17. februar 2016 — af Juliane Olsen

Cecilie Hother venter sit første barn til sommer

Cecilie Hother.
Cecilie Hother.
Foto: Lars H. Laursen
TV 2 Fri-værten Cecilie Hother er gravid med sit første barn til trods for, at hun lider af hormonsygdommen PCO.

Den 37-årige TV 2-vært Cecilie Hother venter sit første barn til sommer med kæresten Thomas Gregers Honoré, som hun har dannet par med i halvandet år.
 
Graviditeten er i sig selv lidt af mirakel, da Cecilie Hother lider af hormonsygdommen PCO, der kan påvirke fertiliteten i negativ grad.
 
- Jeg havde indstillet mig på, at jeg skulle væbne mig med tålmodighed, men naturen ville, at vi blev gravide helt uden hjælp, siger Cecilie Hother til BILLED-BLADET.
 
SE BILLEDERNE: Cecilie Hother har skiftet hårfarve - igen
 
Cecilie Hother er heldig
Hun fik konstateret lidelsen tilbage i midten af 20’erne og har døjet med uønsket hårvækst i ansigtet af samme årsag.
 
Men Cecilie Hothers fertilitet har bestemt ikke fejlet noget, og nu er der et lille barn på vej til kæresteparret til sommer.
 
- Jeg har det fantastisk, og når jeg har hørt, hvad mine veninder har sagt om deres graviditeter, så er jeg ovenud heldig, siger Cecilie Hother.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Cecilie fortsætter arbejdet
TV-værten fandt nemlig sent ud af, at hun var gravid, fordi den eneste forandring hun mærkede var en smule træthed og kvalme i forbindelse med vinteren.
 
Samtidig er kæresten også en stolt herre, og hans to sønner fra tidligere forhold glæder sig til, at der kommer endnu et barn til.
 
Cecilie Hother understreger desuden, at hun selvfølgelig fortsætter med at lave TV, så længe kræfterne og maven tillader det.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden