28. aug. 2014
Af Helle Skram de Fries

Cecilie Hothers udfordring: Peter Tanev med i Vild med dans

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/peter_tanev.jpg
Foto: Kasper Marinus Klink Elbæk/TV 2 FRI
Hvis Cecilie Hother klarer den udfordring, hendes værtsmakker har givet hende, skal han en tur på gulvet hos Danmarks modigste dansere.

Peter Tanev har udfordret sin ven og værtsmakker på TV2 Fri, Cecilie Hother, til at klare sig alene i en skov i fire døgn - uden telt, sovepose og liggeunderlag.

Den udfodring har Cecilie Hother taget op, men nu gør hun gengæld ved at give Peter Tanev en udfordring, som han skal gennemføre, hvis hun klarer sin udfordring.

Sammen med Frihusets seere har hun besluttet, at Peter Tanev skal trænes op, så han kan give et nummer i den kommende "Vild med dans"-sæson.

Cecilie Hother ved, at Peter Tanev flere gange har takket nej til at deltage i danseshowet, og han skal altså også kun gennemføre, hvis Cecilie klarer sig gennem sin udfordring.

- Jeg havde frygtet, at Cecilie måske havde noget i ærmet, men jeg havde slet ikke set det her komme, udtaler Peter Tanev og forklarer:

- Det er meget grænseoverskridende for mig, og jeg har takket pænt nej, hver gang jeg er blevet spurgt, men nu er der jo ligesom ingen vej udenom.

Håber ikke, Cecilie Hother klarer "skovturen"

Det er brugerne på Frihusets Facebook-profil, der har fundet på danseudfordringen til Peter Tanev, og Cecilie Hother ved af egen erfaring, hvor svært det er at lære at danse.

Hun har nemlig vundet konkurrencen sammen med Mads Vad, og nu håber hun virkelig, hun klarer sine fire dage i skoven, så hun kan hygge sig med at se Peter Tanev på det berømte dansegulv.

Holdet til årets "Vild med dans", der har premiere 12. september, er sat, så Peter Tanev kommer ikke med på selve holdet.

Men han skal på gulvet og danse for publikum bakket op af band og hele sceneriet, hvis Cecilie klarer "skovturen".

- Så nu håber jeg virkelig ikke, Cecilie klarer den, lyder det fra Peter Tanev.

Cecilie Hother starter sine dage i skoven på mandag 1. september, og du kan følge med via live-stream døgnet rundt på fri.tv2.dk.

Læs mere om: