28. apr. 2018
Af af Stine Ramlyng og Liz Rørsig

Cecilie Lassen: Så meget har jeg tabt mig siden fødslen

Cecilie Lassen
Cecilie Lassen
Foto: Krestine Havemann
Cecilie Lassen blev for et halvt år siden mor til sønnen Alvin Tao. Under graviditeten nåede den tidligere petit balletdanser op over 80 kilo.

"Danmark har talent"-dommer Cecilie Lassen stråler og er smukkere end nogensinde - især når hun taler om sin lille søn Alvind Tao, som hun har med Turboweekend-forsangeren Silas Bjerregaard.

- Jeg har ammet 25 kilo væk - uden kur og med kaffe og kage hver dag. Jeg havde meget vand i kroppen under graviditeten og var oppe over 80 kilo. Jeg er stadig noget fra min normalvægt, men jeg skal jo have noget til min søn, når jeg ammer. Og jeg springer ikke over, hvor gærdet er lavest med amningen, for det er det eneste, der har fungeret rigtig godt.

- Det er helt utroligt, for Alvin er nu 74 centimeter og vejer 10 kilo, så jeg har en kæmpestor søn. Min mor siger også, at jeg har "krudtmælk", siger Cecilie Lassen til BILLED-BLADET.

Cecilie Lassen: Det betyder navnet

Den lille fyr har fået to navne, Alvin Tao. Skulle han ikke blive for Alvin, kan han vælge Tao, der passer til hans stjernetegn, vægten - harmoni og ligevægt. Og Alvin betyder ædel ven, elsket af alle.

- Så vi tænkte, at vi ikke ville gå helt galt i byen med de navne, fortæller Cecilie Lassen.

Læs mere om: