19. apr. 2018
Af Christinna Braun

Cecilie Lassens mand med i Toppen af poppen: Jeg glæder mig

Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen
Foto: Birger Storm
Når den nye sæson af ”Toppen af poppen” begynder til efteråret, er det med blandt andre "Danmark har talent"-dommer Cecilie Lassens mand Silas Bjerregaard som deltager.

Til efteråret starter 8. sæson af TV 2’s seerhit ”Toppen af poppen”, og ud fra de allerede fire offentliggjorte navne ser det ud til at blive en lovende sæson.

Udover Pernille Rosendahl, Søren Sko og Lis Sørensen er også ”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassens mand Silas Bjerregaard.

Silas Bjerregaard er forsanger i det danske rockband Turboweekend, som til maj, efter 12 års samarbejde, har valgt at gå hver til sit.

Sparret med Cecilie Lassen

Når det kommer til at fortolke de andres musik, har Silas forberedt sig godt, og det har han blandt andet ved at sparre med sin kone ”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen, som han har sønnen Alvin på et halv år med.

- Jeg har forberedt mig ved først og fremmest at lytte de andre kunstneres bagkataloger igennem, for at finde de numre som rørte mig mest, og som jeg bedst kunne identificere mig med. Og så er jeg gået i tænkeboks for at se, hvordan jeg bedst kunne fortolke de andres numre.

- Jeg har også sparret meget med min dejlige kone, som har et rigtig godt musikalsk øre, siger Silas Bjerregaard til BILLED-BLADET.

Glæder sig til at høre nye fortolkninger

De syv nye ”Toppen af poppen”-musikere drager i slut april til et endnu ikke offentliggjort sted i Syddanmark, hvor de skal fortolke hinandens sangperler.

Sangeren Silas Bjerregaard glæder sig til både at arbejde med de andres musik, men også til at høre de andres fortolkninger af hans eget musikalske arbejde.

- Jeg glæder mig til at høre en masse ny musik, lære noget om de andre artister, som jeg ikke vidste før, og så glæder jeg mig helt vildt meget til at høre, hvad de andre har fundet på med deres fortolkninger i løbet af ugen, siger Silas Bjerregaard.

Mange store stjerner har gennem tiden deltaget i ”Toppen af poppen”, og i galleriet nedenunder kan du se et udpluk af deltagerne fra de tidligere sæsoner.

Den nye sæson af ”Toppen af poppen” bliver sendt på TV 2 i efteråret 2018.

GALLERI: Toppen af poppen gennem tiden

Læs mere om: