Lørdag, 1. oktober 2022 — af Karina Didriksen

Cecilie og Damian efter vild aften: Der var et skår i glæden

Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Foto: Dan Mariegaard
Influenceren Cecilie Schmeichel og partneren Damian Czarnecki fik deres hidtil højeste placering i ”Vild med dans”, men de måtte også sige farvel til gode venner.

Det var en aften med blandede følelser for Cecilie Schmeichel og partneren Damian Czarnecki i program 4 af ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret fik deres hidtil højeste karakterer for deres imponerende pasodoble og gik direkte videre til næste uge. Men desværre var der et lille skår i glæden.

- Vi er meget kede af at sige farvel til Camilla og Jakob, det er lidt svært, sagde en berørt Damian Czarnecki efter showet, mens Cecilie Schmeichel tilføjede:

- Det er et par, som vi fra starten af har spist frokost med og hængt ud med. Og jeg kender Camilla fra gamle dage, og Damian har kendt hende, siden de var børn.

Har fået ros

Selv om det blev et farvel til deres gode venner Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard, så var der også masser at fejre.

- Det er lidt hårdt på sådan en festlig aften, men vi er helt oppe at køre, fordi vi har fået ros! Det var så dejligt, sagde en glad Damian Czarnecki, mens Cecilie Schmeichel tilføjede:

- Jeg er selvfølgelig lidt overrasket over de høje karakterer, men jeg synes også, at vi har fortjent det efter den her dans.

- Ja, og vi har været gode til at holde fokus. Vi er ikke blevet slået ud af kurs, fordi vi har fået kritik, vi er blevet ved, indskød Damian Czarnecki.

I starten af deres pasodoble dansede den 32-årige influencer med bind for øjnene, og det klarede hun uden problemer.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden