29. okt. 2022
Af Karina Didriksen

Cecilie Schmeichel deler rørende historie: Nåede ikke at få sit store ønske opfyldt

Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Foto: Hanne Juul
Influenceren Cecilie Schmeichel har haft kræft i familien og dansede for en god sag på Det Kongelige Teater med partneren Damian Czarnecki.

Cecilie Schmeichel havde en helt særlig person i tankerne, da hun dansede en jive med Damian Czarnecki på Det Kongelige Teater til ”Vild med dans – Knæk Cancer”.

Det var nemlig hendes mormor, som hun mistede, da hun var teenager. Hun blev kun 67 år gammel og døde af en tumor i hjernen.

32-årige Cecilie Schmeichel ville ønske, at de havde haft mere tid sammen.

- Jeg nåede ikke at få et tæt forhold til min mormor. Vi boede i hvert vores land dengang, men hun kom selvfølgelig og besøgte os. På et tidspunkt flyttede jeg til Danmark alene, og så skulle jeg til at have kørekort, fortalte influenceren efter showet og fortsatte:

- Jeg glædede mig bare til, at jeg kunne køre ud til hende på plejehjemmet. Og jeg glædede mig til, at jeg kunne aflaste min mor, som ikke boede i Danmark og havde kæmpet med, at hun ikke havde boet tæt på sin mor i de syv år, hun var syg, fordi min mor var enebarn.

Nåede det aldrig

Desværre nåede Cecilie Schmeichel ikke at få sit ønske opfyldt, før det var for sent.

- Jeg ville gerne hjælpe min mormor og aflaste min mor, og så kunne vi måske skabe et stærkere bånd. Min mormor var enormt kreativ, og det er jeg også, forklarede hun og fortsatte:

- Det havde jeg glædet mig til, men hun døde desværre, lige inden jeg blev 18. Så det var trist.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-10-29/_hjp6179bund.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: