27. okt. 2022
Af Karina Didriksen

Cecilie Schmeichel hyldes af ægtemanden: Nu er det hendes tur

Cecilie Schmeichel og Joakim Pilkær.
Cecilie Schmeichel og Joakim Pilkær.
Foto: Dan Mariegaard
”Vild med dans”-stjernen Cecilie Schmeichel er gift med Joakim Pilkær, som roser sin hustru til skyerne.

Cecilie Schmeichel har danset sig helt til semifinalen i ”Vild med dans” i næste uge, og hun er taknemmelig for sin ægtemands konstante opbakning.

Hun er gift med Joakim Pilkær, som er en fast støtte i dansestudiet om fredagen.

- Jeg har indtil videre kun misset én gang, og der var jeg ude at sejle. Men der så jeg ”Vild med dans” på en bærbar på Oslobåden, fortæller 32-årige Joakim til BILLED-BLADET og roser sin hustru.

- Jeg synes, hun er modig og sej. Det er fedt at se hendes udvikling fra gang til gang, og den ”Vild med dans”-familie hun har fået.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-10-27/_han1938xx.jpg
Foto: Hanne Juul

Hun fortjener det

Joakim arbejder til daglig som værkfører hos Toyota, og han er stolt over, at hele Danmark nu kan få at se, hvor fantastisk hans hustru er.

- Det er dejligt, at min kone endelig får den anerkendelse, hun skal have, som ikke ses i baggrundslyset af Peter og Kasper. Nu er det hendes egen tur til at ”shine”, og det fortjener hun, fastslår Joakim med et smil.

Han hentyder til, at Cecilies far er fodboldlegenden Peter Schmeichel, mens hendes storebror er landsholdsmålmanden Kasper Schmeichel.

Mødtes på efterskolen

Parret har kendt hinanden i mange år. De mødtes for første gang tilbage i 2006, hvor de gik på samme efterskole.

De boede i hus sammen og blev nære venner, men først nogle år senere udviklede det sig til kærlighed.

I 2011 blev Cecilie og Joakim kærester, og i 2014 blev de gift. Samme år kom sønnen Noah til verden, og i 2017 fulgte datteren Sofie.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-10-27/cecilieschmeichel-jl-76801xx.jpg
Foto: Jacob Ljørring

I BILLED-BLADET, der var på gaden torsdag den 27. oktober, kan du læse et stort interview med Cecilie Schmeichel, hvor hun fortæller om sin familie og ”Vild med dans”, og se billeder hjemme fra familiens hus i Herlev.

Læs mere om: