Fredag, 30. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Cecilie Schmeichel klar til vild aften efter heftig uge: Nu skal jeg jo passe på, hvad jeg siger!

Cecilie Schmeichel

Cecilie Schmeichel

Foto: Hanne Juul
For Cecilie Schmeichel har dagene op til aftenens udgave af Vild med dans budt på lidt af hvert. I aften byder hun og dansepartneren Damian på ekstraordinære trin, når det går løs på gulvet.

Influenceren Cecilie Schmeichel og dansepartneren Damian Czarnecki er i aftenens udgave af Vild med dans klar til at give alt for at komme videre til næste runde.

For Cecilie Schmeichel har dagene op til Vild med dans i aften budt på lidt af hvert.

Joakim og Cecilie Schmeichel

Joakim og Cecilie Schmeichel

Foto: Hanne Juul

Cecilie og hendes mand Joakim har i onsdags været på en særlig VIP-flyvning fra Amsterdam til København.

Cecilie Schmeichel på tour

Ombord på en Coca-Cola-maskine fløj Cecilie Schmeichel og hendes mand samt flere andre særligt udvalgte fra Holland til København som en del af World Trophy Tour i anledning af, at der i november afvikles fodbold VM i Qatar.

På flyveren var ud over Schmeichel-parret også det mytiske VM-trofæ, som Danmarks herrelandshold vil gøre alt for at vinde.

Cecilie var inviteret med på trofæ-flyvningen, fordi hun som influencer har haft et samarbejde med Coca-Cola, der er sponsor for VM-slutrunden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fantastisk dansepartner

BILLED-BLADET talte med Cecilie, da hun lige var landet i Kastrup Lufthavn onsdag formiddag.

– Det var en oplevelse, vi ikke kunne sige nej til, og heldigvis har jeg en fantastisk dansepartner, som sagde, at det fikser vi, og så fiksede vi det, siger Cecilie, der også løftede en flig af sløret for, hvad vi og hun og Damian kan se frem til i aften, når TV 2 blænder op for Vild med dans.

Vilde elementer i Cecilies dans

– Nu skal jeg jo passe på, hvad jeg siger, men der er elementer i denne dans, hvor jeg ikke kan se, hvad jeg laver. Der er elementer af denne dans, hvor mine ben ikke er på gulvet. Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til den her dans, lyder det fra Cecilie Schmeichel.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden