12. okt. 2022
Af Julie Nolsöe

Cecilie Schmeichel med ærligt budskab om sin krop: Mange spørger mig om min vægt

Cecilie Schmeichel
Cecilie Schmeichel
Foto: Dan Mariegaard
Influenceren bliver ofte spurgt ind til, hvorvidt hun har tabt sig under sin medvirken i danseprogrammet "Vild med dans"

Den 32-årige influencer Cecilie Schmeichel får ofte det samme spørgsmål igen og igen fra sine følgere på de sociale medier, efter at hun hver uge kan ses på de bonede gulve i TV 2-programmet "Vild med dans".

Spørgsmålet går på, hvorvidt hun har smidt nogle kilo i løbet af dansekonkurrencen, hvor både de professionelle dansere og nydanserne træner ugen lang for at kunne fremføre en flottest mulig dans fredag aften.

På Instagram deler Cecilie Schmeichel nu et opslag, hvor hun sætter ord på de mange spørgsmål.

- Jeg kan mærke og se der sker noget, har været på vægten en enkelt gang men der var ikke det store forskel, indleder hun sit opslag, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

Hun fortæller dog, at nogle af hendes kjoler i programmet har skullet tilpasses hendes krop løbende:

- Men i systuen, er de nødt til at justere hver uge, da mine mål konstant ændrer sig. Men for mig har det aldrig handler om hvad der står på en vægt, for mig handler det om, hvordan jeg har det indeni. Det er ikke en ny holdning, sådan har jeg faktisk haft det i mange år. At læse nogle tal på en vægt, fortæller ikke mig, hvordan jeg har det. Vi er alle bygget anderledes, nogle har flere eller færre muskler, er højere eller lavere osv., og det tager vægten ikke højde for. (Med mindre det er en eller anden High tech maskine, men i forstår hvad jeg mener)

Hun slutter med sin klare holdning til det konkrete tal på vægten:

- Så jeg synes, tallet er ubrugeligt... Jeg mærker efter - har jeg det godt? Kan jeg de ting, jeg vil? Er jeg glad, når jeg står op? .. JA. Og det synes jeg, er det vigtigste.

Læs mere om: