Lørdag, 21. september 2013 — af Preben Petersen

Cha cha cha fældede Le Gammeltoft i Vild med dans

Frederik Nonnemann og Le Gammeltoft
Frederik Nonnemann og Le Gammeltoft
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Fodboldstjernen Allan Simonsen var på alle måder på udebane på dansegulvet, men seerne ville se ham igen.

Det var nok ikke helt tilfældigt, at det var et cha cha cha-par, der endte sæsonens første udskillelsesdans i Vild med dans med at ryge ud. Uden at forklejne en eneste indsats på dansegulvet fra de tolv startende par, så virkede Vals generelt som en mere overkommelig begynderdans end det latinamerikanske modstykke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De valsende par i andet show anno 2013 var skuespiller Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen, skuespiller Charlotte Fich og Marc Christensen samt komiker og juletræshandler Uffe Holm og Karina Frimodt. De slap alle helskindet fra deres første opgave,
men mon ikke nogle af dem bliver ramt af virkeligheden, når tempoet bliver sat op?

Hvis cha cha cha er mere udfordrende, så er der også bedre mulighed for at imponere, og det gjorde skuespilleren Thomas Ernst og Malene Østergaard, der sammen lignede begyndelsen på en dansk udgave af Fred Astaire og Ginger Rogers. Fulde af selvtillid, schwung og underholdning.
Det var i dommernes øjne ikke nok til at overgå sangerinde Maria Lucia og Morten Kjeldgaard, der løb med aftenens højeste pointtal med en overbevisende og sikker dans.
Også fodboldlegenden Allan Simonsen og hans debutantpartner Sofie Kruuse havde trukket cha cha cha, og de lagde sig i den modsatte ende af skalaen med en mangelfuld dans, der blev pryglet af dommerne og ledte tankerne hen på andre aldrende sportkoryfæers uforglemmelige optræden i showet såsom speedwayverdensmesteren Ole Olsen og topdommeren Kim Milton.

Dermed havde alle tolv par danset deres første dans, og første par skulle sendes ud i efterårsmørket. Kampen om overlevelse stod mellem sidste uges nedstemte DJ Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann og valseparret Charlotte Fich og Marc Christensen, som i dén grad fik at føle, at "Vild med dans" for seerne ikke kun handler om dans.

Ud røg altså Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann.

Allan Simonsen og Sofie Kruuse
Allan Simonsen og Sofie Kruuse
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden