Tirsdag, 22. december 2015 — af Luise Marie Bekker

Chandler og Monica lægger nettet ned: Tænk, hvis de blev kærester!

Matthew Perry og Courteney Cox.
Matthew Perry og Courteney Cox.
Foto: All Over
Matthew Perry og Courteney Cox, der spiller Chandler og Monica i serien "Venner", blev tidligere på måneden set i dyb samtale. Og det fik fans verden over til at gå amok på de sociale medier.

Vi heppede på det akavede par Monica (Courteney Cox) og Chandler (Matthew Perry), da den amerikanske serie "Friends" med den danske titel "Venner", kørte over skærmen fra 1994-2004.

De to nåede både at blive gift og adoptere børn i serien, og for mange fans af serien ville det være som en drøm, der gik i opfyldelse, hvis det skete i virkeligheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor gik de sociale medier amok, da de to skuespillere tidligere på måneden blev spottet sammen i en situation, der kunne minde om en date, skriver flere udenlandske medier, blandt andet Hello.

"Er de mon kærester?". "Bliver det Courteney, der frier, som Monica gjorde det i serien?" blev der spurgt på Facebook og Twitter.

Det ville fans af serien elske!

Brød forlovelsen

Tidligere på måneden brød Courteney Cox og hendes kæreste "Snow Patrol"-guitaristen Johnny McDaid deres forlovelse, og kort tid efter blev hun set i selskab med Matthew Perry.

Sidst, han blev sat i en romantisk forbindelse, var i 2012, da han dannede par med Lizzy Caplan.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Derfor var det ønsketænkning af den sarkastiske Chandler og den rengøringsvanvittige Monica havde fundet sammen i det virkelige liv. De to har dog brugt hinanden som støtte igennem de sidste mange år og har bevaret et godt venskab siden de gyldne tider med "Venner".

Derfor er der indtil videre ikke mere i det end ønsketænkning.

Men man har dog lov at drømme...

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden