28. jan. 2018
Af Karina Didriksen

Charlotte Fich om rollen i Broen: Potentielt er vi alle skyldige

Charlotte Fich.
Charlotte Fich.
Foto: Jeppe Michael Jensen
I ”Broen IIII” har skuespilleren Charlotte Fich rollen som Malene Sonning, som politiet efterforsker i forbindelse med et mord.

Spændingen stiger i sidste sæson af DR-serien ”Broen”, hvor det brutale mord på direktøren Margrethe Thormod skal opklares.

Blandt de mistænkte er ægteparret Sonning, hvor hustruen Malene bliver spillet af 56-årige Charlotte Fich.

- Der er et hav af mennesker med i serien, og potentielt er vi jo alle sammen skyldige! Så det, synes jeg, har været spændende, fortalte Charlotte Fich til gallapremieren på ”Broen IIII”.

Hendes karakter i krimiserien har arbejdet i samme organisation som Thormod, men Sonning-parret påstår, at de var i Hamburg, da mordet skete.

En super god historie

Charlotte Fich fik sit navn slået fast som drabschefen Ingrid Dahl i ”Rejseholdet”, men denne gang er hun en af dem, der selv bliver efterforsket.

- Det er en super god historie, og det er fantastisk at få lov til at arbejde på sådan et projekt, for det er jo en kæmpe maskine, som er godt smurt, sagde skuespilleren og tilføjede:

- Jeg måtte læse op på serien, for jeg har ikke fuldt med i de andre sæsoner. Men jeg så hele tredje sæson og syntes, at det var skide godt!

”Broen IIII” sendes på DR1 hver søndag kl. 20.00.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0251864.jpg
Foto: DR

Læs mere om: