Chili Klaus og Søs Fenger: Fiskens lugt var det værste

Søs Fenger og Chili Klaus

Søs Fenger og Chili Klaus

Foto: Michael Bjelke/TV 2
Chili Klaus har været i Sverige med Søs Fenger, hvor de smagte den berygtede, hengemte fiskespecialitet surströmming. Det kom der både grin og væmmelse ud af.

Normalt inviterer Chili Klaus sine gæster til at prøvesmage stærk chili foran et snurrende kamera. Men i en række nye programmer rejser Chili Klaus nu rundt med kendte danskere og går på opdagelse i nordiske delikatesser og egnsretter.  

SE VIDEOEN: Søs Egelind i stærkt vovestykke

I aftenens afsnit af "Chili Klaus indtager Norden" på TV 2 Fri, var Søs Fenger og Chili Klaus taget til Sverige, og her var chilien udskiftet med "surströmming", som er en hengemt fiskespecialitet på dåse, der har ry for at lugte meget slemt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Søs Fenger gemte sig bag paraply

Modsat Chili Klaus vidste Søs Fenger udmærket, hvad der gemte sig i dåsen. Hun gemte sig bag en paraply, mens Chili Klaus åbnede dåsen, og en stråle sprøjtede højt til vejrs. Med tydelig væmmelse så Søs Fenger, at Chili Klaus smurte en knækbrød med det ildelugtende indhold, hvorefter han med lidt host og grimasser satte et par bidder til livs.

LÆS MERE: Chili Klaus fik ideen til sine chili-videoer offline

- Jeg vil ikke sammenligne det med at smage chili, for chili rammer ørerne og smagen i munden. Surströmming går mere efter næsen og lugter mest af ammoniak. Det er bestemt ikke noget, jeg kan anbefale til en date, griner Chili Klaus, der til gengæld kan anbefale at skylle efter med et par snapse. Bare for lige at rense både luften og smagen.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden