Onsdag, 16. december 2020 - af Karina Didriksen

Chok før Vild med dans-finalen

Finalisterne i "Vild med dans 2020".
Finalisterne i "Vild med dans 2020".
Foto: Ritzau/Scanpix
”Vild med dans”-finalen er blevet ramt af corona, og der er flere af de tidligere dansere, som ikke kan medvirke som planlagt.

Tre dage før finalen er ”Vild med dans” blevet ramt af corona.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På lørdag skulle seerne have haft et gensyn med alle 12 dansepar, men nu har nogle af de tidligere deltagere været nødt til at gå i selvisolation.

Det drejer sig om Mie Moltke, Wafande og Emili Sindlev.

Venter på en corona-test

- De har været i nær kontakt med en corona-smittet, og på grund af inkubationstiden kan vi ikke få et sikkert test-resultat før finalen. Så vi må gemme deres flotte danse i hukommelsen i stedet, siger TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi får fortsat besøg af resten af sæsonens fantastiske dansepar, der sammen med vores tre finalister vil binde en smuk og festlig sløjfe på årets spændende sæson.

Wafande og Mie Moltke dannede par i ”Vild med dans”, mens Emili Sindlev dannede par med Mads Vad. Han er ikke berørt af corona-situationen.

Har ikke været i kontakt med andre

- Mads Vad vil stadig besøge os til finalen, hvor han sammen med de andre proffer er med i aftenens åbningsnummer. Herefter vil Mads, sammen med de andre dansepar, heppe med fra studiet når vi skal kåre aftenens vinder, forklarer Thomas Richardt Strøbech.

Han fastslår, at de involverede ikke kan have smittet andre på produktionen.

- Nej. Wafande, Mie og Emili har ikke været i kontakt med produktionen eller de andre dansere, efter de har været i selskab med en corona-smittet. Så vi vil fortsat få besøg af resten af sæsonens modige dansepar på lørdag, fastslår han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden