Tirsdag, 5. maj 2020 - af Emilie Jepsen

Chok i X Factor: Deltagere forlader programmet

Foto: Martin Høien
På grund af udsættelsen af "X Factor" bliver Magnus og Aksel nødt til at forlade programmet, så Aksel kan færdiggøre sin studentereksamen.

Coronakrisen har skabt en ny krise i "X Factor", der starter op igen med liveshow den 15. maj.

En svær beslutning

- At være med i "X Factor" har givet mig så meget mere, end jeg havde turdet drømme om. Min makker Magnus er blevet min bedste ven, og vi har mødt så overvældende meget kærlighed fra hele Danmark. Jeg ville ønske, jeg kunne fortsætte i 'X Factor' og samtidig tage min eksamen, så det har virkelig været en svær beslutning. Men det kan ikke lade sig gøre at gennemføre begge ting samtidig, så jeg må vælge at gøre det færdigt, som jeg har knoklet med i tre år, siger Aksel til TV 2. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ked af det

Derfor er "X Factor" også slut for Magnus, fordi de to er en gruppe. 

- Jeg er rigtig ked af ikke at få muligheden for at kunne gå hele vejen i "X Factor". Min største motivation for at deltage var processen og alle de oplevelser, det ville give. Jeg har arbejdet rigtig hårdt og kastet en masse forhåbninger i projektet. Jeg ser fortsat Aksel som en rigtig god ven, der har haft stor betydning for mig gennem hele forløbet og hjulpet mig i min personlige udvikling, siger Magnus til TV 2.

Det betyder, at Ankerstjerne kun har en gruppe tilbage. 

- Magnus og Aksel føltes jo som om, at de var ‘meant to be’. Det hele gik op i en højere enhed med dem. De var to solister, da jeg satte dem sammen, men de var en enhed, da de stod der foran hele Danmark i liveshows. Derfor er det også en noget amputeret følelse ikke at måtte følge historien til dørs. Jeg ønsker mine drenge det bedste fremover. Det skal nok gå dem godt. De er noget særligt, siger Ankerstjerne til TV 2.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden