Tirsdag, 8. december 2020 - af Karina Didriksen

Chokeret Merete Mærkedahl i kjole-kiks: Derfor gik det helt galt

Merete Mærkedahl.
Merete Mærkedahl.
Foto: Hanne Juul
”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl var tæt på at ødelægge den røde og perlebesatte jive-kjole, som hun havde på i lørdagens ”Vild med dans”.

Merete Mærkedahl fik sig noget af en forskrækkelse, da hun ville prøve sin røde julekjole dagen inden, hun skulle danse jive med Thomas Evers Poulsen i program 10 af ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gik nemlig helt galt, da den 38-årige ”Badehotellet” fik kjolen på og lige ville lave nogle dansetrin. Det fortæller hun i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

- The nightmare before christmas! Fra kl. 10-18 i onsdags sad 5 mennesker og lavede 200 perlerækker med 26 perler på hver. I alt blev det til 5300 perler, som sirligt blev sat på den festlige julegavekjole, der skulle sætte julefesten i gang i lørdags. Og da Thomas og jeg så den færdige kjole fredag eftermiddag, gjorde vi noget, vi aldrig har gjort før, skriver Merete Mærkedahl i opslaget og fortsætter:

- Vi tog en lille prøvedans i den. Og pludselig.... faldt nogle af perlerne af! Jeg stoppede med det samme og var vildt bange for, at jeg havde gjort noget forkert. Det viste sig dog, at de nederste perler i rækkerne havde en skarp inderside, som skar alle snorene over. Jeg tror da lige, vi alle mistede farven i hovederne (også selvom jeg for første gang i mit liv har fået spraytan).

Foto: Hanne Juul

Sådan blev kjolen fikset

Heldigvis holdt systuen hovedet koldt efter Merete Mærkedahls uheldige kjole-kiks.

- De topprofessionelle kostumefolk fandt selvfølgelig en løsning. Og den kom i form af perler originalt fra Vicky Jos kjole i Blackpool og senere sat på den kjole, Andrea Rudolph havde på på pressebillederne fra den første sæson af ”Vild med dans” for 17 år siden, fortæller hun i Instagram-opslaget og tilføjer:

- Frits Trøst Andersen, som er gift med vores skønne chefkostumedesigner Christina Ramlau, har så fredag nat stået i sit værksted og spraymalet perlerne, så de blev røde og passede til kjolen. Jeg bøjer mig i støvet for systuen på ”Vild med dans”. Al hæder og ære til jer og tak for jeres store arbejde uge efter uge. Jeg har elsket alle mine kjoler.

Se den vilde video

Sammen med teksten har Merete Mærkedahl både lagt en video og en række billeder op af hele kjole-episoden.

- I andre får lov til at se 5300 perler vælte af mig her på den video, vi lavede, efter det var gået op for os, at den dråbeformede endeperle nok ikke skulle have været solgt til kostumebrug, lyder det i opslaget fra skuespilleren.

Se videoen og billederne i Instagram-opslaget herunder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden