Christian Borregaard fra "Beliggenhed": Familien er flyttet tæt på bedsteforældrene

Christian Borregaard

Christian Borregaard

Foto: Lars Horn
Når man har haft en god oplevelse der, hvor man voksede op, vender man gerne tilbage, mener den populære TV-ejendomsmægler.

Da Peter Ingemann for et par år siden forlod mægler-tjansen i "Belliggenhed, beliggenhed, beliggenhed", gik den til en RIGTIG ejendomsmægler. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Christian Borregaard hoppede ind i programmet som fast makker med kollegaen Sara Lygum - og siden er de to blevet yderst populære hos seerne.

Men Peter Ingemann, der fortsatte med at lave "Størst", vil dog ikke tage æren for valget af Christian Borregaard.

– Jeg har ikke haft indflydelse på valget af Christian som afløser for mig, understregede Peter Ingemann dengang i et interview med BILLED-BLADET.  

– Christian er blevet castet sammen med flere andre kandidater til værtsrollen, og TV 2 valgte ham som den bedste. Jeg er bare blevet spurgt og har sagt god for Christian, tilføjede Ingemann.

Hjem til Silkeborg

Helt fremmed var Christian, der er fire år yngre end forgængeren, nu ikke for Ingemann, for i barndomsårene gik de på den samme skole i Silkeborg.

I dag er Christian Borregaard, der er medejer af to RealMæglerne-butikker i Aarhus, sammen med sin kone Henriette og deres to piger Alberte og Maise vendt tilbage til Svejbæk ved Silkeborg, hvor de begge er opvokset og har begge hold bedsteforældre tæt på.

– Når du har haft en god oplevelse der, hvor du er vokset op, vender du gerne tilbage. Det er sådan set meget typisk, erkender mægleren, der har fået bygget en 221 kvadratmeter stor funkisvilla, som altså ligger i hjembyen, tæt på hvor hans forældre bor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden