Christian Borregaard fra Beliggenhed: Jeg startede som hundefører

Christian Borregaard, Sara Lygum

Christian Borregaard, Sara Lygum

Foto: TV 2
Den populære boligekspert vågnede pludselig en morgen og vidste, han skulle være ejendomsmægler.
Sammen med kollegaen Sara  Lygum er Christian Borregaard blevet populær som manden, der hjælper boligsøgende danskere med at finde det helt perfekte hjem. Men det stod slet ikke skrevet i kortene, at han skulle være ejendomsmægler:
 – I 10 år havde jeg været en del af bevogtningen som hundefører på Flyvestation Karup. Pludselig en morgen vågnede jeg og vidste, at jeg skulle være ejendomsmægler, og så begyndte jeg på uddannelsen som finansøkonom, forklarer Christian Borregaard.
Det førte senere til, at han kom ind som en af de faste mæglere i DRs "Hammerslag" - inden han blev hentet over på "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" som afløser for Peter Ingemann. 
 

Rekord i "Hammerslag"

Der knytter sig i øvrigt en sjov rekord til Christian Borregaards tid i "Hammerslag". Han har nemlig rekorden som den mægler, der har ramt mest ved siden af den egentlige salgspris.
 
– Bare jeg kommer 30 kilometer væk fra Aarhus, har jeg svært ved at vurdere prisen på en ejendom, erkender Christian Borregaard. Helt galt gik det, da han skulle gætte prisen på et mindre slot ved Ulfborg i Vestjylland. – Jeg ramte 10,5 millioner kroner ved siden af prisen, og den rekord er ikke slået endnu, indrømmer Borregaard.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden