Onsdag, 12. august 2020 - af Niels Burgos

Christian Borregaard fra Beliggenhed: Mit private parløb

Sara Lygum, Christian Borregaard
Sara Lygum, Christian Borregaard
Foto: Mega
Mægleren Christian Borregaard fra 3 x Beliggenhed kører parløb med sin kone, Henriette.

Den populære ejensomsmægler Christian Borregaard fras "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" har rygende travlt.  Tv-programmet lægger beslag på 45-50 dage om året - og Christian har samtidig sin private forretning at passe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En dygtig robot

For to år siden startede han en ny virksomhed; stadig som ejendomsmægler, men nu på køberens side. Lige som han er det i programmet med sin makker Sara Lygum. Privat kører Christian Borregaard parløb med sin hustru, Henriette. Hun er en del af det nye firma, så hun kan tage over, når Christian laver tv.

Christian Borregaard med hustruen Henriette 
Foto: NIels Åge Skovbo

Men der er selvfølgelig også andre praktiske ting, der skal klares - for eksempel i Christian og Henriettes 900 kvadratmeter store have. Men også det har han fundet en løsning på.

- Jeg har en robotplæneklipper til at gøre arbejdet for mig. Hold kæft, den er god! Græsplænen har aldrig været så pæn, har Christian Borrgaard udtalt til Elbobladet.

For tre år siden fik Christian og Henriette opført en villa lidt uden for Silkeborg, hvor parret i dag bor med deres to døtre, Alberte og Maise.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden