Onsdag, 9. oktober 2019 — af af Camilla Maria Johansen og Niels Burgos

Christian Borregaard om familielivet: Jeg er en nem far

Christian Borregaard og hustruen Henriette
Christian Borregaard og hustruen Henriette
Foto: NIels Åge Skovbo
Mægleren fra "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" har det perfekt i sit nye hus, hvor han også jobmæssigt kører parløb med sin kone, Henriette.

For tre år siden fik Christian Borregaard fra "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" og hustruen Henriette opført en villa lidt uden for Silkeborg, hvor parret i dag bor med deres to døtre, Alberte, 11, og Maise, ti.

– Det er i et område, hvor jeg selv er vokset op, og hvor min kone flyttede til med sine forældre, da hun var 14-15 år, så jeg har været barn der, og min kone har været teenager derude. Da vi fik muligheden for at flytte tilbage, gjorde vi det med det samme, fortæller Christian Borregaard til sh.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det er ikke kun familielivet, villaen danner rammen om. Her arbejder boligeksperten nemlig også med den virksomhed, han stiftede for halvandet år siden.

Fik konen ind i firmaet

– Man kan sige, at jeg næsten laver det samme som i programmet – er på købers side.

Men der, hvor det slutter i programmet, tager jeg over til daglig. Når der er underskrevet en købsaftale, får jeg det hele tilsendt, kigger det igennem og godkender på vegne af køber, fortæller Borregaard.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Også hustruen arbejder i virksomheden. – Jeg startede op selv, men så fik vi på et tidspunkt så travlt, at vi blev nødt til at få en mere ind. Min kone var på daværende tidspunkt kørt en lille smule fast i det, hun lavede, så vi besluttede os for, at hun ville tage orlov og se, hvordan det gik. Der har hun så sagt op, fordi det kører rigtig godt.

Christian Borregaard er glad for de muligheder, det giver.

Vi er altid hjemme

– Vi er altid hjemme. Når vi sender børnene af sted, er vi hjemme, og når de kommer hjem igen, er vi også hjemme. Og når vi lukker ned for biksen om eftermiddagen, er vi bare sammen med børnene, fortæller han.

Adspurgt, hvordan han er som far, lyder det med et grin:

– Nem! Det stik modsatte af streng. Jeg prøver at være pædagogisk og gøre det på en måde, så de selv drager deres egne erfaringer, siger Christian Borregaard til sh.dk.

Jeg sætter ikke så mange begrænsninger, men går en del op i pli, siger boligrådgiveren og fortsætter:

Ingen lommepenge

– Men hvis de ikke lige har ryddet op på deres værelser eller taget opvasken, som de har lovet, har jeg mange gange sagt: ”Så får I ikke nogen lommepenge i denne uge!”. Det er bare aldrig sket, griner TV-værten og fortsætter:

– Jeg håber ikke, de læser det her!

Christian Borregaard nyder det sted, han er i sit liv lige nu.

– Det er nok optimalt faktisk. Jeg har stadig børn, der bor hjemme, og de har en alder, hvor de er megaskægge. Vi bor dejligt og har familien tæt på – jeg kan sgu ikke rigtig se, hvad der skulle være bedre. Jeg er meget tilfreds og glad for der, hvor jeg er i mit liv, slutter han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden