Tirsdag, 29. marts 2022 - af Karina Didriksen

Christian Degn afslører: Det har jeg lært min far

Christian Degn og far Jens.

Christian Degn og far Jens. 

Foto: Martin Høien
Det er ikke kun tv-værten Christian Degn, som har fået noget ud af at lave programmet ”Alt det min far ikke har lært mig”.

Christian Degn har nydt at vende tilbage til rødderne i barndomsbyen Råby for at komme i lære hos sin far, Jens, i sæson 2 af ”Alt det min far ikke har lært mig” på TV 2.

Men det er ikke kun den 42-årige tv-vært, som har fået noget ud af at medvirke i programmet. Det har hans 73-årige far i den grad også.

- Det kan godt være, at min far har lært mig en masse, men han er også ved at have lært at lave tv, siger Christian Degn med et smil til BILLED-BLADET og fortsætter:  

- Han er ved at have styr på, at han skal have mikrofon på, og at han nogle gange skal gå to gange ud af en bil, for at fotografen kan tage billeder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er ikke perfekt

Jens Degn, som er pensioneret murer, får stor ros af sin ældste søn, som er vant til at være på tv.

- Min far er på mange måder fantastisk. Han tør kaste sig ud i mange ting på tv, men han har også fundet ud af, at der ikke er nogen, som vil ham noget skidt. Så bliver man også mere modig, konstaterer Christian Degn.

Han understreger dog også med et glimt i øjet, at hans far langt fra er helt perfekt.

- Min far har én million svagheder, hvis du spørger min mor. Men det ville blive en sæson, der aldrig slutter, lyder det med et grin.

Foto: TV 2

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden