5. apr. 2022
Af Karina Didriksen

Christian Degn afslører: Kommer der mere tv med far?

Christian Degn og far Jens.
Christian Degn og far Jens.
Foto: Martin Høien
TV 2-værten Christian Degn har elsket at lave programmet ”Alt det min far ikke har lært mig” med sin far, Jens.

Han har taget lastbilkørekort, været i lære som brandmand og sejlet et mindre fragtskib.

Christian Degn er gået igennem ild og vand for at lave sæson 2 af ”Alt det min far ikke har lært mig” med sin 73-årige far, Jens Degn, og det har styrket deres forhold.

- Jeg kan mærke, at vi har lært hinanden bedre at kende, fordi vi har lavet fem programmer tidligere. Vi er blevet tættere af at bruge tid sammen, siger Christian Degn til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- Og jeg tror, min far er begyndt at opdage, at hans søn ikke er helt så uduelig, som han måske troede. Det, kan jeg godt mærke, gør ham glad.

Skal nyde livet

Tirsdag aften løb det sidste afsnit af ”Alt det min far ikke har lært mig” over skærmen på TV 2. Spørgsmålet er nu, om 42-årige Christian Degn kommer til at lave mere tv med sin far i fremtiden?

- Det er ikke besluttet endnu. Jeg har en masse idéer, men min far er pensionist, så han skal også have lov til bare at gå og nyde livet. Jeg kan ikke bare gå og hundse rundt med ham foran kameraet hele tiden!, lyder det med et grin fra tv-værten, som tilføjer:

- Men der er masser af sjove ting, jeg kunne lave med min far. Om ikke andet så er han jo godt selskab, så vi kunne bare sætte os og snakke, og så kunne han kommentere på al min elendighed!

Tiden må altså vise, om der kommer en sæson 3 af det populære program med far og søn.

Læs mere om: